İZMİR / SELÇUK - Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu

Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu

ATATÜRK MAH. 1038 SK. G.MUSTAFA KEMAL ORTAOKULU BLOK NO 1/2 SELÇUK / İZMİR
Vizyon
Atatürkçü düşünce sistemini benimsemiş, sağlıklı ve mantıklı çözümler üretmek için bilimsel bilimden yararlanmasını bilen ve bilgiyi kullanan, 21. Yüzyılın değişen şartlarına ayak uydurabilen, ülke çıkarlarını her şeyin üstünde tutan, sevgi dolu, saygılı, vicdan sahibi bireylerin yetiştiği eğitim, bilim, kültür ve sanat merkezi olmak…
Misyon
Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş çağdaş, demokratik, lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş öğrenciler yetiştirmektedir.
Başarılar
Okulumuz 2012 - 2013 Eğitim öğretim yılında, İzmir ili genelinde yapılan bilgi yarışmasında, kura sonucu 2.liği kaybetmiş ve 3. olmuştur.
8:40- 15:40
Kaloriferli
Ulaşım
Selçuk ilçe merkezinde yer aldığından Selçuk içi yaya olarak ulaşım, okulumuza mümkündür. İzmir ilinden ilçemize ulaşım ise günün her saati sağlanabilmektedir.
Selçuk Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu / Selçuk / İzmir
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Selçuk ilçe merkezinde yer almaktadır. İzmir iline uzaklığı 81 km.´dir.