İZMİR / SELÇUK - Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu

Mrt

Okulumuz 7. sınıf öğrencilerine yönelik; Türkçe Öğretmenimiz Ayşe Karhan, Matematik Öğretmenimiz Nurullah Kısa ve İngilizce Öğretmenimiz Uğur Uygur'un kafile başkanlığında Aydın bölgesindeki nitelikli liselere gezi düzenledik. Bu gezi kapsamında sırasıyla Ortaklar Fen Lisesi, Aydın Fen Lisesi, Aydın Sosyal Bilimler Lisesi ve Aydın Güzel Sanatlar Lisesi'ni ziyaret ederek, öğrencilerimize bu okulları tanıttık.

Mrt

20.03.2024 Çarşamba günü İzmir AFAD Ekib'i okulumuzu ziyaret etti. Öğrencilerimize deprem, sel gibi afedleri ve korunma önlemleri ilgili bilgilendirme yapıldı. İzmir AFAD Ekibin'e okulumuz adına teşekkür ederiz.

Mrt

18.03.2024 Çarşamba günü Sosyal Bilgiler Öğretmenlerimiz Baykal DENİZ, Neşe ÇİTEMEL EKİNCİ, Müzik Öğretmenimiz Yağmur DEMİRCİ ve Türkçe Öğretmenimiz Asena YENİAY ŞERMENT tarafından hazırlanan 18 Mart Çanakkale Zaferini Anma Töreni yapıldı. Anma töreninde 5, 6 ve 8. sınıf öğrencilerimiz günün anlam ve önemi ile ilgili şiir ve kora çalışmalarını sundular.

Mrt

Okulumuz Gazi Mustafa Kemal Ortaokulunda Beden Eğitimi Öğretmenimiz Yusuf ŞEN tarafından  sınıflar arası futsal turnuvası düzenlendi.

Turnuva sonunda:

5. sınflar arasında        8. sınıflar arasında

Birinci  5/C                   8/B

İkinci   5/E                   8/A

Üçüncü 5/A                  8/D

En centlimen oyuncu ödülünü Adem KARANLIK ve Cevat ÇALIŞKAN öğrecilerimiz aldı.

Mrt

Okulumuz Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu Türkçe Öğretmenlerinden Mustafa keaml SAVUL, Ayşe KARHAN, Nahide ÇAVUŞ BUZ ve Müzik Öğretmenimiz M. Yağmur DEMİRCİ tarafından hazırlanan "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü " Selçuk İlçe Töreni Hükümet Konağı Kaymakamlık Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Programa İlçe Kaymakamımız Sayın Oğuz Alp ÇAĞLAR , İlçe Belediye Başkan Yardımcısı  Bilgi ŞİMŞEK KESKİN , Jandarma Komutanı M. Önder ORTOĞLU , Selçuk Emniyet Müdürü Hasan KILIÇ, Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali Serkan ATLAN  , protokol üyeleri , Gazilerimiz ve şehit aileleri  , siyasi ve sivil toplum kuruluşları başkan ve üyeleri , okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Sunuculuğunu Ayşe KARHAN Ve Mustafa Kemal SAVUL'un yaptığı Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından düzenlenen program , saygı duruşu ,İstiklal Marşı'mızın okunmasının ardından Milli Eğitim Müdürümüz Ali Serkan ATLAN'nın ,İlçe Kaymakamımız Sayın Oğuz Alp ÇAĞLAR'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmalarının ardından ,"12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" etkinlikleri kapsamında Selçuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yapılan yarışmada kompozisyon ,şiir ,resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan "İstiklal Marşı " adlı oratoryo ve okul korosu gösterisinin ardından Gazi Mustafa Kemal  Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı  program sona erdi.

Mrt

07.03.2024 Perşembe günü saat:11.05 de okulumuz Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu'nda deprem anı ve tahliye tatbikatı yapıldı. Tatbikat 3 dakida 15 saniye sürdü. İngilizce Öğretmenimiz  Esvet AKBAŞ,  deprem ve tahliye anında yapılması gerekenlerin önemi üzerine bir konuşma yaptı.

Mrt

MEB Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Kemal BÜLBÜL, Gazi Mustafa Kemal Ortaokulumuzu ziyaret etti. İdareci ve öğretmenlerimiz ile bir söyleşi gerçekleştirdi. Ana hatları ölçme değerlendirme olan söyleşide okul ve eğitim öğretimin diğer sorunlarına da değinildi. Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Kemal BÜLBÜL'e ziyareti sırasında Şube Müdürlerimiz M.Halis DEMİR, Mustafa GÜZEL eşlik etti. Sınıflarda derslere girerek öğrencilerle sohbet eden Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Kemal BÜLBÜL, öğretmenler odasında okulumuz öğretmenleri ile görüşerek Millî Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği uyarınca dönemde gerçekleştirilen yazılı ve uygulamalı ortak sınavlara yönelik gelen soruları cevapladılar.

Ziyaretlerinden dolayı Sayın Kemal BÜLBÜL'e teşekkür ederiz.

Şbt

2023-2024 eğitim öğretim yılı Yıldız Kızlar Futsal Turnuvasında Beden Eğitimi  Öğretmenimiz  Aykut AYDIN desteği ile okul takımımız büyük başarı ile kazandı. Öğrencilermiz Yıldız Kızlar Futsal Turnuvasında ilçe birinci oldular.

Şbt

Okulumuzda, 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen deprem felaketinin yıl dönümünde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anmak ve deprem farkındalığı oluşturmak için bir dakikalık saygı duruşu ve anma etkinliği yapıldı. Gün içerisinde depremle ilgili bilgilendirici videolar sunuldu. Kaybettiğimiz vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, yakınlarını kaybedenlere sabırlar diliyoruz.

Şbt

24 Kasım Öğretmenler Günü Türkçe Öğretmenlerimiz Asena YENİAY ŞERİMENT, Ayşe KARHAN, Mustafa Kemal SAVUL ve Nahide ÇAVUŞ UZ tarafından hazırlanan bir tören ile okulumuz Gazi Musfata Kemal Ortaokul'un bahçesinde kutlandı.

Şbt

İl Müdürümüz Sayın Dr. Ömer YAHŞİ tarafından 1. dönem yarıyıl tatil hediyesi olarak öğrencilerimize verilmek üzere hazırlanan İzmir Çocuk dergisinin 2. sayısının QR kodunun ve müdürümüzün dönem sonu mesajının yer aldığı metin ektedir

Ara

Okulumuzun bahçesinde Okul Aile Birliğimiz tarafından kermes düzenlendi. Okul Aile Birliğine okul camiamiz adına emekleri için  çok teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılını yeni binasında başladı.